Новостворений харківський гурт FuGAS, відноситься до тих рідких сучасних колективів, що маючи за своїми плечами вельми серйозний музичний бекграунд, залишають собі простір для нетипових знахідок, сміливо поєднуючи, на перший погляд абсолютні протилежності. 
Хлопці у своїх енергійних імпровізаціях сміливо міксують традиційні джазові прийоми з винахідливими саксофонними соло a-la John Zorn, 'nord jazz' з танцювальними фанковими ритмами і підкріплюють цей коктейль потужною ритм секцією, що складається з (УВАГА)двох(!), повноцінних барабанних установок, та бас гітари. FuGAS немов би відсилає слухачів до часів сміливих експериментів з музичною формою кінця шістедесятих років XX го сторіччя. 
Учасники гурту свого часу грали у таких українських формаціях як, 4.A.Y.K.A., ...иДМГ, Океан Ельзи, Док, Jazzgun, та інших.

Презентація гурту FuGAS відбудеться 28 Вересня у місті Харкові, на майданчику 'Схід Опера', за участю відомого джазового піаніста та викладача харківської консерваторії Сергія Давидова.

Бронювання та продаж квитків - + 380963845822