• Головна
  • Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості
Новини компаній
17:00, 7 травня

Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості

Новини компаній
Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості, фото-1

Лабораторія «ОН Клінік» самостійно проводить лабораторну діагностику з використанням сучасного високотехнологічного обладнання, яке відповідає світовим стандартам і забезпечує точне та швидке отримання результатів. Здати аналізи в Харкові можна у будь-якому відділенні медичного центру «ОН Клінік Харків». Запис на лабораторні аналізи здійснюється у цілодобовому режимі (через сайт або за телефоном).

Мережа приватних лабораторій «ОН Клінік»

З 2017 року, коли почала свою роботу перша приватна лабораторія «ОН Клінік», мережа лабораторій розширилась і наразі охоплює п’ять міст — Харків, Ужгород, Черкаси, Дніпро та Одесу. Переважна більшість аналізів, які можна знайти у прайсах українських клінік, виконуються на потужностях власних лабораторій «ОН Клінік».

За роки повномасштабної війни медичному центру вдалося не тільки зберегти потужності наявних лабораторій, але й відкрити нові представництва в Ужгороді та Черкасах. Окрім цього, було відновлено активну роботу бактеріологічної лабораторії та патоморфологічного відділу. У січні 2024 року приватна лабораторія «ОН Клінік» (ТОВ «ОН Лаб») отримала Сертифікат відповідності міжнародним стандартам якості ISO 9001:2015, який підтверджує наявність системи контролю та управління якістю досліджень, а також визнання на внутрішньому та міжнародному ринках лабораторної діагностики.

Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості, фото-2

Напрями роботи лабораторії «ОН Клінік»

Основними напрямами роботи лабораторії «ОН Клінік» є загальноклінічні, цитологічні, бактеріологічні та гістологічні дослідження. Перелік досліджень:

  • обстеження для виявлення паразитів (зокрема, аналізи на глистів);
  • аналізи на венеричні хвороби або захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ);
  • тест на ВПЛ;
  • аналізи перед операцією;
  • дослідження на онкомаркери;
  • аналіз на стафілокок;
  • імуногематологічні дослідження;
  • аналізи на вітаміни;
  • ПАП-тест;
  • аналізи на гормони для жінок;
  • аналізи на гормони для чоловіків.
Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості, фото-3

Перелік гістологічних досліджень включає лабораторну діагностику на тканинах передміхурової залози, обстеження за протоколом OLGA, а також аналізи, які дозволяють визначити доброякісність чи злоякісність патологічних змін у клітинах. Гістологічні дослідження проводяться на препаратах різного рівня складності.

Лабораторія «ОН Клінік»: сучасна діагностика за міжнародними стандартами якості, фото-4

Співпраця з лабораторією «ОН Клінік»

Лабораторія «ОН Клінік», яка є експертом у галузі лабораторного аутсорсингу, відкрита до співробітництва з партнерськими медичними центрами та установами. Переваги співпраці з лабораторією «ОН Клінік»:

  • кваліфікована команда, орієнтована на результат;
  • чесні та прозорі ціни;
  • гарантована якість усіх видів досліджень;
  • цілодобова інформаційна підтримка;
  • автоматизація процесів;
  • вдосконалений регламент обробки та видачі результатів.

Щоб розпочати співпрацю з лабораторією «ОН Клінік», достатньо заповнити анкету партнера в режимі онлайн і дочекатися на зворотний зв’язок. Додаткову інформацію про співпрацю з лабораторією «ОН Клінік» можна оперативно отримати, відправивши запит через форму «Поставити питання».

Як правильно підготуватися до лабораторних досліджень?

Порядок підготовки до лабораторної діагностики залежить від типів аналізів. Загальні рекомендації можуть доповнюватися індивідуальними приписами лікарів.

Підготовка до аналізів крові, сечі та калу

Види аналізів

Рекомендації

Аналіз крові клінічний (дітям і дорослим)

Перед аналізом слід утриматися від вживання їжі (для ранкового забору крові — з вечора, для здачі крові у другій половині дня — за чотири-шість годин). Допускається вживання води (до 200 мл).

Кров (на цукор)

З вечора напередодні обстеження відмовитись від солодощів.

Аналіз сечі (дітям і дорослим)

Протягом доби, що передує аналізу, слід виключити з раціону продукти яскраво-червоного кольору (зокрема, буряки). Збір біоматеріалу здійснюється вранці відразу після пробудження. Перед тим як зробити аналізи дитині або дорослому, необхідно підмитися теплою водою. Слід зібрати середню порцію сечі.

Кал

Кал збирається у стерильний контейнер відразу після випорожнення кишечника (щоб унеможливити попадання сечі в зразок). Матеріал необхідно доставити до лабораторії відразу після забору.

Записатися на аналізи в лабораторії «ОН Клінік» можна за телефоном, вказаним на сайті, або через форму запису на прийом. Для окремих категорій пацієнтів діють пільгові пропозиції та знижки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ОН Клінік Харків #онклінік #лабораторія #аналізи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...