• Головна
  • Сонячні панелі: перехід на зелену енергетику
Новини компаній
13:00, 2 травня

Сонячні панелі: перехід на зелену енергетику

Новини компаній

Підприємства та фізичні особи споживають велику кількість електроенергії, яка згенерована за допомогою нафти, вугілля і газу, що негативно позначається на навколишньому середовищі, і в наслідок цього, на загальному стані здоров’я людей.. Як альтернативне рішення, пропонується перехід на відновлювані джерела енергії. Одним із таких стали сонячні панелі. Вони являють собою конструкції, що дозволяють перетворити сонячну енергію на електричну. Коли промені потрапляють на панель, відбувається звільнення електронів і генерується струм.

Таке рішення ефективне, і позитивно впливає на екологію. Непрямою перевагою є створення робочих місць, що позитивно позначається на розвитку економіки. Велика кількість підприємств укладають контракт із компанією «Еко-Сфера Новацій» і приєднуються до нового формату. Кількість встановлених СЕС збільшується, а енергетика країни розвивається. 

Особливості використання енергії від сонячних панелей

Конструкції можуть виробляти електроенергію в будь-якій кількості як для забезпечення приватних будинків, так і для обслуговування великих компаній. Екологічна технологія генерації енергії виключає можливість забруднень атмосфери, і працює без допомоги вуглеводородів, адже сонячні промені потрапляють на панель природним чином. Відсутність залежності від класичних систем дозволяє не перейматися можливими проблемами.

Перехід на зелену енергетику знижує вартість рахунків за електрику або позбавляє їх зовсім. Інвестуючи в підтримання такої системи, ви заощаджуєте свої гроші і робите внесок в майбутнє. Щоб зрозуміти, якою буде ціна за енергію, можна перейти на сайт компанії «Еко-Сфера Новацій» і скористатися калькулятором:

  • Для груп «А». До цієї категорії належать споживачі, які мають встановлену та працюючу систему АСКОЄ або ЛУЗОД, та проводять погодинний облік спожитої енергії;

  • Для груп «В». Ця категорія споживачів, що не мають системи АСКОЄ або ЛУЗОД. Розрахунок проводиться за щомісячним обліком спожитої енергії.

Після надання даних щодо споживання електроенергії робиться автоматичний розрахунок вартості.

Купівля електроенергії

Сонячні панелі дозволяють не лише безкоштовно отримувати енергію, а й заробляти на ній. Якщо у вас встановлені СЕС, у вас завжди є надлишок електроенергії і за рахунок його можна заробляти гроші. Система обміну передбачає, що власник станцій може здавати енергію в мережу та отримувати дохід. Завдяки цьому збільшуються потужності станції. Вартість панелей знижується, що робить їх більш рентабельними. Встановивши їх на своїй території, термін окупності буде складати декілька років. Для підприємств це чудове рішення, для зменшення витрат, а також у випадку встановлення СЕС бізнес не сплачує тариф за передачу та розподіл. Продаючи енергію в «Еко-Сфера Новацій», ви отримуєте такі переваги:

  • Отримання додаткового прибутку. Обмежень за максимальним обсягом енергії для продажу надлишків немає. Ви можете реалізовувати ту кількість, яку побажаєте та отримувати дохід;

  • Зменшення рахунків за енергію для бізнесу. Ви можете як частково так і повністю за рахунок встановлення СЕС та систем збереження та накопичення електроенергії перейти на альтернативне джерело отримання енергії;

  • Збереження екології. Сонячні станції під час роботи не створюють шкідливих викидів в атмосферу;

Зелена енергетика набирає популярності в нашій країні, оскільки має на меті збереження екології та забезпечення стабільного отримання енергії. Підприємці можуть встановити станції для вироблення електрики, та продавати її самостійно на вільному ринку електроенергії за бажанням або скористатися послугами посередників, та перейти на іншу систему постачання енергії.

У чому переваги зеленої енергетики?

Представлене рішення ґрунтується на використанні відновлюваних джерел енергії, які екологічно безпечні. Сонце, вітер, вода – те, з чого можна отримати електрику, і не зашкодити природі. Чим більше користувачів переходять на такий формат, тим стабільніше розвивається економіка, і чистішим стає повітря. 

Надійний постачальник електричної енергії «Еко-Сфера Новацій» пропонує вигідні тарифи для співпраці та сучасні пропозиції для інвесторів. Розвиток зеленої енергетики продовжується, а кількість виробленої енергії збільшується. Перейти на нову систему можуть юридичні особи. Використання альтернативних джерел енергії стає новим напрямом у питанні екології, тому буде цікавим підприємцям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Еко-Сфера Новацій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...