На думку експертів, сьогодні провідним постачальником послуг в області розробкипрограмного забезпечення, а також інноваційних ІТ-рішень є компанія Perfectial – top software development company.

Perfectial надає послуги з розробки програмного забезпечення, а саме: відкриття, розвиток та аудит, а також допомагає вдосконалювати програмні продукти, щоб допомогти компаніям завоювати ринок і надати якісні технологічні рішення.

Етапи надання послуг:

1. Аналіз відкриття бізнесу.

На цьому етапі розглядаються попередні умови, які допоможуть досягти бізнес-цілей. Визначення, запис і прийняття основних бізнес-параметрів проекту є найважливішим завданням на даному етапі. Після уточнення обсягу і вимоги, клієнт та команда Perfectial, top software development company, узгоджують збіг пріоритетів і цілей розробки продукту.

2. Дизайн та дослідження UX.

На цьому етапі досліджують бізнес-домен, вимоги, різноманітність цільової аудиторії, контекстне використання та іншу вхідну інформацію. Дослідження UX складається з визначення ринку для продукту, його потенційних користувачів і вимог до продукту. На цьому етапі загальні підходи до досліджень користувачів включають дослідження фокус-групи, інтерв'ю з експертами, співбесіду із зацікавленими сторонами.

3. Розробка – доказ концепції (PoC)

Всі програмні продукти та технологічні інновації починаються з ідеї, яка повинна бути ретельно продумана, розроблена і візуалізована. Цей етап присвячений концептуалізації програмного продукту в Proof of Concept, що робить ідею більш сприйнятливою до тестування.

4. Забезпечення якості – вимоги до проектування.

Розробка вимог на етапі виявлення продукту є невід'ємною частиною програми забезпечення якості в Perfectial, де вартість є обов'язковою умовою для багатообіцяючого запуску програмного продукту. На цьому етапі продукт перевіряється на доступність мінімальної функціональності і можливих ризиків.