Доволі часто під час ремонту ми думаємо про гарний дизайн стін та якісне укладання ламінату, при цьому забуваючи про стелі. У той же час, довершеного вигляду будь-якому приміщенню може надати саме оформлення стелі. Отже – клеїти, фарбувати чи білити? А може, звернутися до більш сучасних рішень, які можуть вплинути на візуальне сприйняття простору вашого житла.

Переваги та класифікація тіньових натяжних стель

Тіньові натяжні стелі – це особливий різновид дизайну, здатний створити ефект об'єму або тіні, надаючи приміщенню ауру затишку та особливу естетику. Компанія Veerline пропонує встановлення тіньових натяжних стель у Харкові за унікальною технологією. Успішно працюючи з 2009 року, фахівці Veerline реалізували понад 3.000 кейсів, отримуючи позитивні відгуки замовників – це свідчить про надійність та професіоналізм.

Тіньові натяжні стелі мають велику популярність, це пояснюється їхньою універсальністю, можливістю створювати унікальні дизайнерські рішення. Розглянемо ТОП-5 причин, чому вам знадобиться встановити тіньову стелю.

  • Створення затишної атмосфери.
  • Приховування недоліків стелі або перекриття.
  • Додавання ефекту тіні чи об'єму.
  • Зонування інтер'єру за допомогою роздільних тіньових стель.
  • Поліпшення теплоізоляції чи акустики приміщення.

Класифікація тіньових натяжних стель передбачає відділення 3-х основних типів:

  • стінові;
  • стельові;
  • роздільні.

Стінові – кріпляться по периметру кімнати, створюючи ефект обрамлення стелі. Це може надати будь-якому інтер'єру краплинку унікальності.

Стельові – встановлюються безпосередньо на стелю, створюючи ефект додаткового об'єму. Вони візуально розширюють приміщення, роблять його більш просторим.

Роздільні застосовуються з метою поділу зон у приміщеннях з великою квадратурою; як варіант – для розробки та втілення у життя оригінальних дизайнерських рішень.

Вибір, вартість та особливості встановлення тіньових натяжних стель

Кожен тип тіньової натяжної стелі має свої особливості та переваги. Вибір певного різновиду залежить від цілей та завдань оформлення приміщення. Так, стельові можуть візуально збільшити висоту приміщення; стінові є чудовим елементом декорування, а роздільні можна застосувати для виділення функціональних зон.

Звертаючись до компанії Veerline, завжди можна отримати зворотний зв'язок з будь-яких питань, розрахувати вартість монтажу натяжної стелі заздалегідь, скористатися вигідними акціями, які можуть значно знизити вартість послуг. Фахівці компанії підбирають необхідні комплектуючі за бажанням замовника та запропонують індивідуальні рішення, що підходять для вашого інтер'єру.

Від чого залежить ціна тіньової натяжної стелі? Факторів багато:

  • площа приміщення;
  • вибір матеріалів;
  • складність монтажу;
  • додаткові послуги.

Однак, завдяки професіоналізму та величезному досвіду компанії, клієнт завжди може розраховувати на прозору та адекватну ціну.

Варто пам'ятати, що монтаж тіньових натяжних стель вимагатиме професіоналізму, певних навичок. Найкраще рішення – звернутися до фахівців, які мають солідний досвід роботи. Компанія Veerline гарантує якісне встановлення, індивідуальний підхід до кожного клієнта, що робить її одним з лідерів у цій галузі.

Тіньові натяжні стелі – чудове рішення для оформлення інтер'єру. Зробити вдома оазис краси та затишку просто: зверніться до професіоналів своєї справи та насолоджуйтесь отриманим результатом!