Якщо необхідно купити автомобіль, є два шляхи для придбання транспорту для роботи чи приватних справ: поцікавитись асортиментом в офіційного дилера або шукати вживаний автомобіль для придбання з рук. Кращий варіант – купівля автомобіля у дилера, оскільки дилерський продаж має переваги, яких не може надати жоден приватний продавець.

Офіційний дилер TOYOTA – Тойота Центр Київ «Автосаміт» – пропонує купити авто всесвітньовідомого бренду в обмін на старий автомобіль з доплатою або купити якісне вживане авто за привабливою ціною. Купівля авто Тойота з пробігомце можливість відчути всі переваги користування авто саме цього бренду як на дорогах мегаполіса, так і для міжміських доріг для приватних чи комерційних поїздок.

Чому купувати у дилерському центрі вигідно: три суперпереваги

Придбання у дилерському центрі має три супер переваги, які зазвичай не надають під час приватної реалізації автівок будь-яких брендів, що були в експлуатації. Серед цих переваг варто виділити:

  • надання гарантії;

  • отримання оптимальної вартості;

  • безпека угоди щодо юридичної «чистоти» купівлі.

Першою і найголовнішою перевагою придбання автомобіля з пробігом в дилерському центрі «Автосаміт» є можливість купівлі з гарантією від 1 року до 24 місяців. Гарантію на використання автомобіля, якщо він купується вже вживаним, інші комерційні постачальники та продавці в більшості випадків не надають. Ця перевага є лише в дилерському центрі, оскільки він може виконати:

  • професійний авторизований технічний огляд автомобіля;

  • встановити його технічний стан;

  • забезпечити коригування технічних параметрів;

  • виконати якісний відновлювальний ремонт і обслуговування, відповідно до регламентів виробника.

Друга важлива перевага – оптимальна, а іноді найвигідніша на ринку вартість купівлі авто. Це стосується як придбання автомобіля з доплатою, так і купівлі вживаного авто в дилерському центрі. 

Важливою є і третя складова переваги купівлі авто в дилерському центрі – юридична досконала перевірка власності на автомобіль, гарантія відсутності обмежень на користування авто, оскільки угода укладається між дилерським центром і новим власником.