Пиво — один із найпоширеніших і найпопулярніших слабоалкогольних напоїв, який вживають практично в усіх країнах світу. Попри любов до нього, небагато споживачів в Україні знають, що існує безліч канонічних сортів і смаків, які мають масу відмінностей один від одного. Впроваджуючи в нашій країні культуру вживання цього напою, компанія HopHey намагається максимально урізноманітнити свій асортимент, регулярно поставляючи новинки на полиці своїх магазинів, але деякі сорти залишаються незмінними бестселерами, які користуються популярністю завжди.

Якщо вас цікавить швидка доставка пива Київ пропонує відмінну можливість насолодитися різними смаками та сортами пінного за допомогою магазину ХопХей. Ви можете вибрати з десятків різних популярних сортів розливного і пляшкового пива, не відриваючись від своїх поточних завдань. Обирайте найкращі напої, проводьте вечори дегустації з друзями чи родичами, комбінуйте напої з різними видами закусок, адже з доставленням це так просто реалізувати.

Найпопулярніші сорти пива

Існують десятки різноманітних сортів, кожен із яких має свої відмінні риси за смаком, ароматом, післясмаком і структурою. Повні та в'язкі нефільтровані напої, легкі та фільтровані сорти, створені на основі натуральних смакових добавок — усе це створює єдиний світ смакових відчуттів для пивного фаната. Ваше завдання — знайти найцікавіший і відповідний до себе варіант.

Фахівці та дегустатори магазину ХопХей рекомендують спробувати найпоширеніші сорти, щоби відчути різницю між напоями:

  • Лагери. Найпопулярніший сорт в Україні. Відрізняється легкістю і водянистістю.
  • Елі. Мають більш насичений смак, порівняно з лагером. Більше міцності й аромату, часто з фруктовим посмаком.
  • Бітери. Підвид гіркого елю з приємним і м'яким смаком. Яскраво виражена гіркота і послужила назвою напою.
  • Портери. Високий вміст солодових у напої позначився на смакових характеристиках. Портер густий і щільний, але водночас вельми насичений характерним смаком кави, карамелі та шоколаду.
  • Пілснери. Найчастіше саме пілснер заведено вважати еталонним смаком пива. Напій низового бродіння з характерним пивним смаком і ароматом.
  • IPA. Різновид елю, придуманий в Англії. Відрізняється хмелевою гіркотою і вираженим смаком. Часто його «міксують» із нестандартними для пінного смаками, роблячи напій на основі ягід і фруктів.

На окрему увагу заслуговує пшеничне пиво, яке відрізняється від портера вищим вмістом пшениці та властивою їй солодкістю. Кожен напій унікальний і доступний до покупки в магазинах ХопХей, для дегустації.

Доставлення пива в Україні

Знайти всі види популярних сортів хмільного в одному місці раніше було досить складно. Попри те, що більшість масових виробників вказують сорт на етикетці, мало хто зі споживачів по-справжньому замислювався про їхню відмінність. З появою на ринку спеціалізованого пивного маркету ХопХей у 2009 році все змінилося. Тепер ви можете не тільки вибрати будь-який з десятків сортів пінного, а й замовити їхнє доставлення на сайті або у менеджера телефоном.