Корейський виробник Samsung має широкий вибір смартфонів: від преміум класу до бюджетних моделей. Смартфони цього виробника є функціональними, технологічними, інноваційними, і за деякими параметрами випереджають навіть свого головного конкурента Айфон.

Лінійки та їх характеристики

В інтернет-магазинах широко представлені смартфони Samsung Galaxy. Щоб вибрати відповідну модель, необхідно перш за все розібратись в маркуванні.

Всі моделі смартфонів Samsung мають назву Galaxy, а далі йдуть літери чи назви, за якими можна зробити перші висновки про телефон та його параметри.

  • S — це флагманська лінійка, яка за інноваційністю та параметрами часто випереджає Айфони. Всі нові технології, які починає використовувати Samsung, перш за все є в цих моделях;

  • A — це бюджетні смартфони з гарним дизайном та якісними кольоровими корпусами;

  • M — середньо бюджетні моделі, які більше підходять тим, кому начиння телефону важливіше за його зовнішній вигляд. В цих моделях дешевший пластиковий корпус, але на відміну від моделей серії А вони більш потужні та мають більший об’єм акумулятора;

  • Note — справжня робоча станція, яка має великий екран, стилус, надпотужний процесор та багато можливостей для людей творчих професій;

  • Fold — інноваційна лінійка смартфонів з подвійним гнучким екраном.

За якими параметрами обрати

Перш за все, потрібно відповісти на питання, яким чином буде використовуватись телефон. Якщо потрібен робочий смартфон лише для зв’язку та комунікації, то моделі з серії А буде цілком достатньо. Геймерам краще придивитись до не дуже дорогих, але потужних моделей серії М, а для роботи та зберігання великих баз даних необхідно вибирати серед серій S або Note.

Другий важливий критерій вибору — бюджет. Адже можна мати великі вимоги до телефону, але не мати достатньо коштів. Samsung має що запропонувати своїм найвибагливішим користувачам за помірними цінами. Справа лише в тому, чим користувач готовий поступитися заради економії. 

Наприклад, як в серії М, так і в серії А є моделі вартістю від 9000 грн, але за параметрами вони будуть відрізнятись. Модель М 32 має більший обсяг вбудованої пам’яті, графічний процесор та систему швидкого заряджання смартфона. Натомість модель А 32 трохи менша за розмірами та має металевий корпус.

Якщо є проблеми з вибором, можна звернутись до спеціаліста магазину zhuk.ua, який проконсультує по всім питанням, що виникли.

Національна мережа zhuk.ua має 550 офлайн магазинів в усіх областях України, а також інтернет-магазин. де можна замовити товар із доставкою в будь-яке місто та селище нашої країни.

В магазині представлена лише сертифікована продукція від виробників лідерів у своїй галузі. Магазин надає офіційну гарантію на смартфони, а також будь-яку цифрову техніку та гаджети, які були куплені в мережі ЖЖук.