Ви ласунчик? Багато людей, які ретельно слідкують за харчуванням та вагою, із впевненістю скажуть: "Ні!". Але як тільки перед очима з'являється шоколад "Міленіум", впевненість стає хиткою, а підсвідомість змушує забути про принципи правильного харчування та насолодитися шматочком незрівнянного шоколаду, від смаку якого хочеться літати.

Що має шоколад Міленіум, чого позбавлені інші торгові марки? Компанія заснована в далекому 1999 році і на даний момент є найбільшою та процвітаючою кондитерською фабрикою в Україні. Асортимент продукції розширюється з космічною швидкістю – звичайна плитка, драже, сердечки, батончики та печиво для найменших. Кожен вид продукції має цікаву тематичну упаковку, що надає ще більшої привабливості.

Солодкий асортимент «Milenium»

На сайті millennium-trade.com представлений весь асортимент продукції «Міленіум».

- Шоколад у плитках та батончики. Ця категорія, не дивлячись на її класичність, з роками не втрачає своєї популярності. Чорний та білий шоколад, твердий та пористий, за наповнювачем чи без – зупинитися на одному варіанті буде тяжко навіть найстриманішій людині.

- Вагові цукерки – справжня райдуга смаків та форм від технологів «Міленіуму». Вишукані смаки, що доповнені смаком горіху, кокосу чи ягідного міксу – все це створює смаковий вибух у тих, хто цінує якість та натуральність інгредієнтів.

- Унікальне поєднання – шоколад та печиво. Ця розробка «Міленіум» привернула до себе увагу відразу, як тільки зявилася на ринку. Борошно найвищого ґатунку, цільнозернове або із вкрапленням корисних зернят льону чи кунжуту в поєднанні із шоколадом найвищої якості – зробили цей продукт затребуваним серед тих, хто досі не визначився, що полюбляє більше – шоколад чи печиво.

- З чим поєднати смаколик від «Міленум»? Це питання багато людей вирішують просто – з чаєм чи кавою. Але компанія рекомендує звернути увага на розділ «Напої», де представлена мінеральна вода «Buvette», різноманітні соковмісні напої, лимонади та напій зі смаком, що знайомий з дитинства – «Байкал».

- Горіхи та сухофрукти – смаколики, що любязно надані пані Природою кожному, хто не може без солоденького, але з якихось причин – не має змоги їсти шоколад чи печиво. Кедрові та грецькі, мігдаль та фундук, курага, ізюм, чорнослив та ще багато натуральних солодощів без додавання цукру та барвників.

«Milenium» - захоплююча подорож до чарівного кондитерського світу.