Цікавить, як підібрати правильний світильник у вітальню? Тут важливо пам'ятати, що в цій кімнаті Ви будите зустрічати гостей та проводити довгі сімейні вечори. Саме тому, розглядаючи питання як вибрати гармонійне освітлення для вітальні, слід віддавати перевагу моделям, які забезпечують інтенсивне, яскраве, але при цьому розсіяне світло.

Перш ніж вибрати люстру у вітальню, подумайте про те які настінні, підлогові або настільні локального типу світильники Ви монтуватимете або розставлятимете по своїй кімнаті, оскільки вибрана Вами центральна люстра повинна залишатися об'єднуючим мотивом. Іншими словами, усі освітлювальні прилади мають бути виконані в одному стилі і гармонійно доповнювати один одного. Але це не все, що треба пам’ятати при виборі світильника.

Що говорять традиції?

Асортимент сучасних освітлювальних приладів досить широкий, тому обирати є з чого. Але завжди враховується традиційні віяння, а що може бути більш традиційним ніж люстра на стелі. Люстри можуть бути різними по стилю, відрізнятись технічними параметрами, стилем виконання та таке інше.

Але ми не радимо Вам обмежуватись тільки люстрами, бо є багато варіантів, наприклад:

  • Точкові світильники – це мініатюрні світильники універсального типу, котрі не складно вписати в інтер’єр вітальні будь-якого розміру та оформлення. Вони пропонуються в декількох видах, а саме врізними (для підвісних стель), накладними та на ніжках з регулюванням напряму світла (часто називаються спотами). Усі точкові моделі світильників можуть виконувати роль основного або додаткового освітлення;

  • Бра – це настінні світильники діляться на дві групи, тобто у вигляді кронштейнів або зі спеціальним кріпленням прямо до поверхні стіни. Вибір бра частіше всього при урахуванні дизайну, а не функціональності моделі. Але Вам слід врахувати характер світлового пучка, тому що цей момент важливий з точки зору практичності;

  • Торшери – це досить ефектний тип приладу освітлення. Такий елемент завжди буде привертати увагу Ваших гостей. При цьому торшер не втрачає свого функціонального призначення, а світло може бути спрямованим, розсіяним і відбитим. Сьогодні є моделі з регулюваннями, поличками тощо.

Якщо Ви хочете придбати освітлення для сучасної вітальні, то варто оцінити LED- стрічки – це зібрані з десятків діодів смужки, що монтуються у вузькі короби, призначені для периферійного підсвічування уздовж стін, стелі або меблів. А коли у вітальні Ви хочете обладнати зручне робоче місце, то обов’язково слід підібрати лампу на стіл, котру теж варто підібрати з урахування особливостей кімнати та елементів її оформлення.

Пару слів про оформлення замовлення

Якщо Ви заглянете на сайт інтернет-магазину Лампа, то будьте упевнені – обрати найкращий варіант для вітальні й не тільки. Щоб стати клієнтом цього магазину, Вам треба залишити замовлення на сторінках сайту або подзвонити по номеру, що зможете знайти теж тут.

Ціни дуже привабливі, а доставка замовлення буде гарантовано швидкою.