Книгарня «Є», харківська художниця й письменниця Марія Козиренко та видавництво «Кальварія» запрошують 9 грудня (п'ятниця) поринути в світ історії про одну людську мрію на презентації нової повісті-антиутопії «Жуйка».

На вас чекають візійні фантазії, містика народження музики, фрагменти повісті та, звісно, нова книжка й автограф її Авторки.
Модеруватиме Ростислав Мельників.

Початок о 18:30
Адреса: вулиця Сумська, 3, книгарня «Є», Харків
Вхід вільний.

А поки читайте передісторію головного героя «Жуйки»:
Я один із тих людей, які не уявляють життя без музики. Тому все те, що відбувається зі мною 24 години на добу протягом останніх 15 років – це не життя.
Я втратив батьків задовго до Останньої війни, тому майже байдужо спостерігав, як тане і розчиняється світ навколо. Він ніколи не був моїм, він ніколи не звучав так, як я хотів і уявляв.
Мене звати Марц, і у мене в кишені лежить річ, що спричинила катастрофу, яку ми звикли називати Останньою війною. Річ ця називається ПГП – портативний генератор предметів. Звучить, звісно, круто, але насправді ця штука вміє генерувати тільки музичні інструменти, наприклад, скрипку. В деактивованому стані на вигляд ПГП просто невеличкий шмат чорного пластику, тому частіше ми називаємо його просто «жуйка».