Цього вікенду Планета Кіно запрошує долучитися до соціальної акції «Я теж хочу бути домашнім улюбленцем».
6 та 7го серпня у фойє кінотеатру (ТРЦ Французький бульвар, вул. академіка Павлова, 44б) відбудеться імпровізована фото виставка пухнастиків, що потребують нашої особливої уваги. 

Натхненні героями мультфільму "Секрети домашніх тварин", що виходить на екрани 4 серпня, команда Планети Кіно разом із КП «Харківський центр поводження з тваринами» вирішили привернути увагу усіх небайдужих до долі безпритульних тварин.

У вас буде можливість познайомитися з підопічними центру, поспілкуватися з його кураторами та чимось допомогти нашим молодшим чотирилапим друзям. Кожен з них мріє стати домашнім улюбленцем і кожен з нас мріє мати вірного друга, тож можливо ви познайомитесь саме у нас?

А наймолодших та найщиріших захисників прав тварин 6 серпня о 12:00 чекає дитяче свято з веселими конкурсами та подарунками.

1 гривню з кожного проданого квитка на мультфільм  «Секрети домашніх тварин» кінотеатр передасть центру поводження з тваринами на потреби його вихованців (на сеанси у ці дні). Запрошуємо всією родиною отримати гарний настрій від перегляду та долучитися до доброї справи.

Більш детально про соціальну акцію, дитяче свято та інші події кінотеатру дивись за посиланням http://planetakino.ua/kharkov/events/2016/1499/