Вистава «Гостя» (за мотивами оповідання Е.Е. Шмідта «Незвана гостя») - це нова театральна робота режисера Катерини Степанкової.

Лауреат премії «Київська пектораль» Ахтем Сеітаблаєв, актор та телеведучий «Сніданку з 1+1» Анатолій Анатоліч та народна артистка України Лариса Руснак зустрінуться на одній театральній сцені.

Нам здається, що навколо триває щасливе успішне життя. Та раптом, трапляється щось незрозуміле, несподіване, невідворотнє. Дія вистави відбувається в квартирі головної героїні – Оділь. Несподівано її спокійне й розмірене життя перевертається – в будинок проникає невідома особа. Чи знайдеться ця людина та чого очікувати головній героїні від її близьких, які нібито мали б любити і підтримувати її попри все?

Акторський склад: Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Лариса Руснак, Ахтем Сеітаблаєв, Олексій Скляренко, Катерина Гулякова.

Вистава торкається досить болючих соціальних тем.
 «Гостя» - це інтригуючий сюжет, паралелі між долями, психологічні монологи, що змусять замислитись. Вистава вже оповита особливою увагою публіки та обіцяє стати однією з найочікуваніших театральних постановок сезону.

Жанр: драма (за мотивами оповідання Е.Е. Шмідта «Незвана гостя»)
Режисер: Катерина Степанкова
Продюсер: Нонна Кондрашова
 
Акторський склад:
Олена Лавренюк
Лариса Руснак
Ахтем Сейтайблаєв
Анатолій Анатоліч
Олексій Скляренко
Катерина Гулякова