В меню мастер-класса:
Тар-тар из телятины с желтком конфи и ароматом скотча.
Тальятта с сырыми грибами.
Сочный well done. Соус Велюте.
Шеф-преподаватель:
Илья Андрюшин
Наші спецпроекти13
ВВідпочинок літо 2025
ЮЮристи та Адвокати 2025
ССтоматології 2025
ВВеткліники 2025
РРозміститися у довіднику
ППансіонати для пристарілих
ММедичні центри
ВВійськторги
ММіські служби Харкова
ДДень Народження Дитини
ССпорт для дітей
ППриватні школи
ППриватні садочки
Мясо. От rare до welldone

Інші подіїї зараз
Рецензія
Афіша
Теги
Оголошення
ДодатиВідповідальний за розділ
Євгенія (афіша)
Телефон:
(098) 286 94 85
E-mail:
[email protected]
Фільтри