З 6 по 29 липня 2017 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка акварелі Ольги Бабіч «Увертюра».

Ольга Бабіч демонструє свою любовдо освоєннянових творчих вершин таекспериментів самимвибором досить складної художньої техніки акварелі та великим спектром жанрів і сюжетів, що зображені у її роботах.

Художниці з успіхом вдалося показати не тільки оточуючу нас природу і архітектуру, людей і тварин, а й передати пов'язану з ними певну атмосферу, яку вона пропускає через призму власної душі і творчого світовідчуття. Велику увагу автор приділяє непомітним і часом невловимим моментам, які,на першийпогляд, здаються дрібницями, алеза якимиможе ховатися неперевершена краса іповнота життя.

Життєрадісний характер робіт художниці і властивість самої технікиакварелі —легкість, свіжість і невимушеність, занурюють глядачау станспокою і споглядальності, так як самев цьомустані можна побачити всі нюанси і глибину переданих автором відчуттів. Кожна робота Ольги Бабіч, немов маленька історія,історія взаємозв'язкуособистого світу і світу навколишнього, який приховує багато таємниць і загадок.

Роботи асоціативно нагадують музичнітвори —увертюри, які, будучи своєрідним вступом, відкривають дорогув величезнийсвіт —світ мистецтва, світ нових відкриттів, світ нових почуттів та емоцій.

Довідка.Ольга Бабіч,28 років.Народилася і вирослав смт.Власівка, Кіровоградської області; разом з батьками переїхала у місто Кременчук, Полтавської області, коли їй було13 років.Після закінчення школи вступиладо Харківськогонаціонального університету ім. В.Н. Каразінана двафакультети: журналістики і юридичний, але, зупинила свій вибірна юридичному.У 2011році закінчила вищезгаданий факультет з дипломом фахівця.З п'ятогокурсу працювалаза фахомв ПАТ«Діамантбанк», остаточно переїхала жити в місто Харків. Після закінчення ВУЗу вийшла заміж,в липні2012 рокународила сина.З листопада2016 рокупрацювалаза фахомв КП «Міськелектротранссервіс».За словамихудожниці, бажання малювати було завжди, іноді щось змальовувала з вподобаних картинок, але займатисяв художнійшколі,на жаль,можливостіне було.Під час «декретної відпустки» була потреба в якійсь віддушині, емоційній розрядці, і Ольга взялася спочаткуза вишивку,потім –за шиття.Але, коли знайшла акварельніонлайн-курсиВероніки Калачової, весь вільний час віддавала тільки їм.У ційшколі пройшла2 курсиакварельного живопису (тривалістю вцілому —2,5 місяця). Післязакінчення —продовжувала активно малювати сама. Нещодавно пройшла2 невеликихкурсиу акварелістаСергія Курбатова.На сьогоднішнійдень досвід осмисленого малювання,живопису —менше2 років,алев планаху художниціі далі розвиватися і реалізовувати себе в цій сфері.

Адреса: м. Харків,  майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 — 19:00.

Довідкиза тел.:(057) 717-10-40, (057) 705-15-50.