• Головна
  • Громадськість України перевірить роботу міліції
15:49, 4 листопада 2011 р.

Громадськість України перевірить роботу міліції

З 7 по 21 листопада неурядові громадські організації України проводитимуть всеукраїнську кампанію «Міліція під контролем», під час якої громадські активісти та волонтери будуть здійснювати моніторинг стану дотримання прав людини працівниками міліції. Після узагальнення і аналізу отриманих під час моніторингу даних експертами будуть розроблені рекомендації уряду та МВС України.
Моніторинг проводитиметься з метою відпрацювання форм громадського контролю за державними органами влади та підвищення рівня довіри суспільства до міліції шляхом забезпечення прозорості її діяльності. Також важливою задачею моніторингу буде налагодження конструктивного діалогу активістів неурядових організацій з керівниками територіальних підрозділів міліції, демонстрації готовності й спроможності МВС реагувати на конструктивні зауваження громадськості.
В рамках кампанії організатори також проводять конкурс фото-, відеоробіт та публіцистичних матеріалів, які стосуються порушень з боку міліції. Більш докладну інформацію про це зацікавлені зможуть отримати на сайті Асоціації – http://umdpl.info/.
Під час проведення кампанії цілодобово працюватиме “гаряча лінія” щодо випадків незаконного насильства з боку міліції:
тел. (066) 665 33 88
тел. (067) 840 75 40
Подати скаргу на дії працівників міліції також можна буде, заповнивши спеціальну анкету в режимі он-лайн на сайті Асоціації УМДПЛ: www.umdpl.info, або відправивши електронного листа на адресу: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...