• Головна
  • Який вибрати проект приватного будинку?
10:25, 29 червня 2015 р.

Який вибрати проект приватного будинку?

Це часта дилема інвесторів. Який проект заміського будинку буде кращим? Вибрати традиційний будинок або сучасний будинок? Сучасні проекти будинків ваблять  модним зовнішнім виглядом. Будівлі класичної архітектури належать до рідної традиції і дають відчуття затишку. А може обрати щось середнє. Адже добра традиція, іноді, просить, обробку, творчу інтерпретацію...

Будинок з плоским дахом, білою штукатуркою, смуговими вікнами за зразком модерністських вілл  довоєнних років, добре виглядає в центрі міста, а не на лісовій ділянці. Коли немає сусідства, до якого повинні відповідати архітектурі будівлі, ви можете черпати з багатства "нової" традиції.

Так, дійсно, майже ніхто вже не будує традиційно в строгому сенсі цього слова. Ви робите тут і зараз. В наш час з сучасних матеріалів застосувуються все більш сучасні методи і технології. По всій імовірності, ви хочете жити в сучасному будинку: теплому, економічному, обладнаному за останніми установками, який має простір, відповідний для вашого способу життя – з загальної вітальні і приватними зонами. З іншого боку, якщо ви шукаєте хороших майстрів, потрібно скористатися досвідом минулого. У вас є враження, що, вибираючи перевірені форми, ви можете уникнути помилок, які часто пов'язані з експериментом, не є інновацією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...