• Головна
  • Харківські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією
Новини компаній
17:00, 20 липня 2018 р.

Харківські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією

Новини компаній
Харківські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією

23 липня в Харкові пройде семінар з питань доброчесності та запобігання корупції, організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні та Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) за підтримки Ради бізнес-омбудсмена та Національного агентства з питань запобігання корупції.

За словами організаторів, метою семінарів є підвищення рівня доброчесності бізнесу серед державних та приватних підприємств та презентацію найкращих практик впровадження антикорупційних програм серед успішних компаній.

В рамках семінару обговорюватимуться: механізми запобігання корупції, які передбачають залучення бізнесу на національному рівні, антикорупційні програми в держевних закупівлях та практична користь для бізнесу від впровадження принципів доброчесності та комплаєнсу.

Представники Національного агентства з питань запобігання корупції, Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу, а також бізнес структур представлять:

Антикорупційні програми: Переваги та можливості для публічного та приватного секторів

Впровадження доброчесності на практиці: Основні механізми оцінки корупційних ризиків

Успішний український досвід отримання додаткової вигоди від прозорості

Поради для впровадження комплаєнсу та ділової доброчесності

На семінари запрошують представників приватних, державних та комунальних підприємств, місцеві органи виконавчої влади (обласні та районні державні адміністрації), а також органи місцевого самоврядування, представників громадських організацій, уповноважені підрозділи з питань запобігання корупції та протидії корупції в місцевих адміністраціях, лідерів громадянського суспільства та засоби масової інформації.

Участь у семінарі безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Зареєструватися для участі в семінарах можна за посиланням.

У разі виникнення у Вас будь-яких питань щодо реєстрації або інших питань просимо звернутися до Анни Попової за телефоном: +38(067) 543-70-33 або електронною поштою: [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...