• Головна
  • На Харьковщине Партия регионов шантажирует избирателей?
12:00, 21 березня 2012 р.

На Харьковщине Партия регионов шантажирует избирателей?

Народным депутатам от оппозиционных партий в Харьковской области поступает информация о фактах шантажа избирателей в Харьковской области во время проведения промежуточных выборов.

Людей пугают: если не проголосуете за кандидата от ПР, не получите пенсий, вам урежут бюджетное финансирование и пр.

Как рассказал на своей странице в Фейсбук народный депутат Анатолий Гриценко, ему такая информация поступила вчера, во время его визита в Харьковскую область.

«Крупне селище, 7000 людей, проходять вибори (перевибори) селищного голови. З результатом понад 70% перемагає кандидат від Партії Регіонів, у якого на фоні більш яскравого і шанованого селянами кандидата від опозиції, здавалося, немає жодних шансів. Ще за два дні до голосування здавалося...

Стратегія перемоги виявилася простою, як табуретка, водночас результативною, економічно не витратною, без крадіжок з бюджету, без гречки і головне - з абсолютно прозорим, без фальшування, підрахунком голосів, міжнародні спостерігачі були би в захопленні:))

Мешканцям селища затримують виплату пенсій, на два місяці. Причини невідомі. Люди нервують. За два дні до голосування пенсію привозять і розносять, одразу за два місяці. Листоноша передає пенсіонерам "месидж": в районі від когось нібито чули таке - якщо не оберемо селищним головою регіонала, то пенсій нам більше не даватимуть. І все! Більше 70% набирає кандидат від влади, який і агітації як такої не вів...»

И это не единичный пример. Поговаривают, что аналогичная схема применяется, к примеру, в Ахтырке, где кандидатам от оппозиционных партий отказывают в финансировании многих программ из госбюджета, причем под самыми благовидными предлогами: мол деньги нужны другим городам для строительства больниц, ремонта школ и так далее.

Напомним, 19 марта пресс-служба Партии регионов сообщила, что в двух районах Харьковской области на промежуточных выборах победили с большим перевесом кандидаты от ПР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...