Подорож, в якій будуть люди, експерименти, мистецтво, творчість і нові відчуття.
Ми - знайомі і незнайомі, точно матимемо, можливо ще невідомі нам самім, точки перетину.

До нашої подорожі приєднаються:
наталья иванская – актриса в «Театр 19», «Театр Пушкина», «НОВАЯ СЦЕНА», театр «Время Ч». Педагог з акторської майстерності. Людина, яка обожнює піший туризм; веселі компанії; захоплюється йогою та танцями.
Наталя створить атмосферу безпеки, довіри і легкості в групі. Познайомить з альтернативними способами комунікації, розширить простір нашого бачення і уявлення.
Два дні під дбайливим оком професіонала відбуватиметься пробудження нашої «ігрової природи». Переможцями будуть всі. Винагородою стане цілковите відчуття свободи та натхнення.

Родион Бронников (Rodion Bronnikov) - кінознавець, засновник Киноклуб Magnolia. Харьков. Закоханий в авторський кінематограф і небайдужий до його сприйняття та популяризації серед широкого кола.
Родіон познайомить нас з дебютною кінострічкою сімейного дуету сценаристів-режисерів Наталі Меркулової та Олексія Чупова. Фільм, в якому з легкою, іронічною інтонацією розповідаються історії людей, які не до кінця розібрались з власною сексуальністю.
Після професійно поданої вступної лекцій до фільму загостряться відчуття. Кожен кадр, кожне слово, кожен штрих буде дихати живою силою мистецтва.
А в обговоренні після перегляду, Родіон розкриє цікаві деталі в роботі митців, завдяки чому стане зрозумілою авторська кіномова.

Максим Жидко – завідувач кафедри психології Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського "ХАІ", кандидат психологічних наук, доцент, психотерапевт більш ніж з двадцятирічним стажем, автор міжнародних книжок з психології відносин і сексуальності.
Усвідомлення цінності і глибини побаченого на екрані відбувається під час обговорення психологічної поведінки героїв.
В процесі дискусії, за допомогою експертних коментарів Максима дослідимо, дізнаємось:
- які глибинні переживання викликав перегляд фільму?
- зерно яких нових істин було посіяне у свідомості?
Торкнемось інтимних місць – території близькості. Території, яка в нашій сучасності поступово втрачає щось неодмінно цінне.
Що саме?..

‼️Ця подорож - два важливі дні, коли розуміння усього відбуватиметься через людей і мистецтво. Коли з легкістю і з почуттям гумору в світ кожного потрапить частина великої людської мудрості.

КОЛИ: 17-18 серпня

ДЕ: Готельно-ресторанний комплекс «Берлога» (Харківська обл.)

ВАРТІСТЬ: 1890грн*
У вартість входить:
- Проживання в готелі в номерах Dbl (2 доби, 1 ніч)
- Харчування (сніданок, обід, вечеря, легкій перекус з кавою та печивом)
- Вся програма заходу

ВІКОВІ ОБМЕЖЕННЯ: 21+

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА: https://forms.gle/UfjTNXd4h8Bc1ysJ9

Запитання по телефону: 099 612 84 46 – Тетяна Серебрянська (організатор)