Український лаунж живий — і до нього докладаються українські жінки. Про це свідчить альбом «Shopping Hour», робота над яким щойно закінчилась у студії Кофеїн. Головна концепція належить композитору та аранжувальнику Тані «Ша» Шамшетдіновій, й саме вона стала музичним продюсером проекту.

«Ідея створити годинний альбом приємної для існування музики виникла не одразу. Спочатку потроху збирались треки, в яких поєднувалось східне й західне, стародавнє й сучасне. Потім прийшла назва — «Shopping Hour», тобто, година для прогулянки по крамницях. Звісно, як справжня формалістка, я мала зробити рівно годину музики. Тепер альбом можна використовувати замість годинника. До речі, в альбомі відсутні паузи. Кожний трек поєднується з наступним за допомоги якогось міського шуму, наприклад, гуркоту вантажівки, поліцейської сирени або потягу метро. А в одній композиції ми використали записи з «чорних скриньок» американських літаків».

Свій слоган — «The worldest music» — музика альбому виправдовує 100-відсотково. У композиціях звучать арабська та далекосхідна перкусія, вірменський дудук, іранський гейчак, українська телинка та сопілка; можна почути 8 мов, серед них турецьку, малагасі та хінді. В альбомі використано сербську, македонську та українську народні пісні. Робота над альбомом тривала понад 2 роки. Основні дії — накопичення, зведення, майстеринг — відбувалися в Києві завдяки звукорежисерам Юрієві Акопу та Андрієві Макаренку. Однак, гейчак був записаний в студії «Афтабе Аламтаб» у Тегерані. Загалом же, у створенні альбому взяли участь 20 творчих особистостей, серед них відомі київські музиканти: співачки Ольга Нека та Олена Львова, піаніст Павло Столбов, барабанщик Олександр Береговський, трубач Петро «Петручіо» Яковченко, саксофоніст та кларнетист Ігор Чернов, виконавець на дудуку Армен Костандян, гітарист Генадій Сидоров. Спеціальні гості проекту — Светіслав Грбіч (спів), Дімітрій (реп), Реза Абаї (гейчак) та Руслан Пашинський (телинка).

Оформлення обкладинки було створено добре знаною серед прогресивних харківських дизайнерів Оленою Соломадіною. Проект був здійснений за підтримки об‘єднання «4-ий блок» (м. Харків), Центра Сучасного мистецтва (м.Харків), продюсера Віталія Бармашина та лейблу «Direct Distribution» (м. Київ).