З 13 по 27 липня 2017 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться персональна виставка художниці Діани Гук «Близнюківське фентезі: неймовірне поруч». Діана Гук — молода сучасна художниця, яка створює свої живописні роботи у стилі фентезі. Слово «фе́нтезі» походить від англійського слова fantasy, що перекладається як фантазія. У будь-яких творах цього жанру дія відбувається у вигаданому світі, де дива і вигадки нашого світу є реальністю, де магія та надприродні явища є рушійними силами, що створюють ці світи.

В експозиції глядачі зможуть побачити живописні та скульптурні роботи Діани Гук. Сюжети та образи для своїх витворів художниця бере з казок, мультфільмів, фантастичних книг та з безкраїх живописних краєвидів Близнюківщини. За допомогою своєї творчої жіночої фантазії вона перетворює їх на загадкових героїв та героїнь, на неймовірні дивовижні іншовимірні світи.

Сама ж Діана Гук також іншовимірна для Близнюківщини людина, яка не тільки малює та працює як скульптор, а й пише вірші, фотографує, вчиться грати рок на гітарі.  Але найбільш неймовірним є те, що незважаючи ні на які життєві обставини сьогодення, вона  завжди МРІЄ та прагне до втілення мрії у життя.

Урочисте відкриття виставки 13 липня о 14.00

Час роботи: з 10.00 до 17.00, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62,  велика зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46.