• Головна
  • Володимир Безрук: «Не розв’язав проблеми Дергачівського сміттєзвалища – мусиш бути відкликаний з парламенту громадою»
09:30, 20 жовтня 2014 р.

Володимир Безрук: «Не розв’язав проблеми Дергачівського сміттєзвалища – мусиш бути відкликаний з парламенту громадою»

У неділю у Дергачах відбулася зустріч з кандидатом у народні депутати України по 175-му виборчому округу, свободівцем Володимиром Безруком. Одне з головних питань, що його ставили мешканці Дергачів, було пов’язане з пошуком шляхів розв’язання проблеми гігантського сміттєзвалища, яке розташоване у місті.

«Існує дві обіцянки, на яких десятиріччями піярилися усі кандидати у народні депутати від Дергачів. Це – розв’язання проблеми зі сміттєзвалищем та прокладання тролейбусної лінії за Харкова до нашого міста. Але корінь зла у тому, що місцеві громади нині не можуть відкликати своїх обранців. «Свобода» пропанує реальний механізм дострокового відклику депутатів будь-якого рівня. Не виконуєш своїх обіцянок – не маєш права бути депутатом.

Я народився й живу у Дергачах, тому для мене питання гігантського смітника, на який нині звозять сміття з усього Харкова, так само важливе, як й для будь-якого дергачівця. Ми маємо напрацювання з цього приводу, але головне – ми будемо радитися про можливі шляхи розв’язання проблеми з місцевою громадою. Аби не було так, як у Люботині, коли недолугі чиновники пішли всупереч волі мешканців міста. Тільки разом ми здатні долати серйозні труднощі», – наголосив кандидат у народні депутати України у 175-му виборчому окрузі, голова Дергачівської районної організації ВО «Свобода» Володимир Безрук.

Довідка.

Безрук Володимир Миколайович

Голова Дергачівської районної організації ВО «Свобода»

Народився 17 лютого1966 року в місті Дергачі Харківської області. У 1996 році закінчив Київський державний інститут управління працівників культури за спеціальністю «Менеджер». Від 2012 року Безрук студент заочного відділення Київського європейського університету, факультет «Міжнародні економічні відносини».

Трудова діяльність кандидата почалася у 1983 році, рік він працював слюсарем механоскладальних робіт на Дергачівському заводі турбокомпресорів. Після того з 1984 по 1988 роки служив у війську. Повернувшись до громадянського життя з 1988 по 1990 роки працював електромонтажником у Харківському управлінні монтажних та налагоджувальних робіт. Далі, з 1990 по 1993, працює слюсарем у ВКО «Коло». Подальші три роки (1993 – 1996) Володимир Миколайович очолював Дергачівську районну дирекцію кіновідеомережі ВО «Харківкіно». З 1996 по 2000 роки займає посаду заступника директора ТОВ ВКП «Дельта». Від 2008 року фізична особа-підприємець. Активна громадська позиція Безрука проявилась у співзасновництві громадської організації «Деркачівська альтернатива» та очолюванні вуличного комітету в місті Дергачі Харківської області.

Від серпня 2009 року Безрук член Всеукраїнського об`єднання «Свобода». Від 2010 року перебуває на посаді голови Дергачівської районної партійної організації Всеукраїнського об`єднання «Свобода» на громадських засадах.

Виховує сина та доньку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...